Online magazines

7 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxVeiligheid voorop

In deze editie geven we u inzicht in hoe autostoelen getest worden voor de veiligheid van uw kleine klanten. Daarnaast bekijken we ook welke stralingen er in de babykamer zijn en hoe fabrikanten deze ze proberen te limiteren. Verder bieden we u ook tips om met uw klant de zoektocht naar de juiste fles te vereenvoudigen.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

Ook in dit nummer:

Vooruitblik Kind+Jugend 2019: dit mag u niet missen
Eerste speelgoed: hoe rammelaars en mobielen de ontwikkeling stimuleren
Verhoog de shopervaring van uw klanten

KIND + JUGEND 2019

160pxTopaanbieders, start-ups en innovaties in alle segmentenBij de aankomende Kind + Jugend van 19 tot 22 september 2019 kan de Koelnmesseweer rekenen op een uitstekende exposantenparticipatie uit binnen- en buitenland.
Volledig artikel lezen

UW NIEUWE OF VERNIEUWDE WINKEL IN DE PRIJZEN?

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

8 ONMISBARE PARAMETERS VOOR EEN GESLAAGDE SHOPERVARING

Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline.
Volledig artikel lezen

EERSTE SPEELGOED: RAMMELAARS EN MOBIELEN

Speelgoed stimuleert kinderen in hun ontwikkeling. Bij hele jonge baby's zijn mobielen ideaal om hun - nog beperkte - zicht en gehoor te prikkelen door felle kleurtjes, beweging en muziek.
Volledig artikel lezen

ZO WORDEN AUTOSTOELEN GETEST

Om de veiligheid van kinderen in de wagen te optimaliseren, volstaan gewone crashtesten niet. Fabrikanten ontwerpen dan ook steeds nieuwe kinderzitjes die jonge kinderen het best beschermen.
Volledig artikel lezen

DE JUISTE PAPFLES VINDEN

Flessen: elke toekomstige ouder heeft ze nodig en gaat op een bepaald moment op zoek naar wat het beste is voor zijn of haar baby. Al snel raakt de klant de weg kwijt in het uitgebreide aanbod echter.
Volledig artikel lezen

BEPERKING STRALING BABYFOONS

We worden omgeven door allerlei soorten golven en straling, en er gebeurt heel wat onderzoek naar de mogelijke gevolgen hiervan. De besluiten van gevoerde studies zijn niet eenduidig.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Zo worden autostoelen getest - 3 soorten stralingen babyfoons

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.