- 22 februari 2019
- | Bron: Bakery
Luxe aardbeien tompouce
Luxe aardbeien tompouce De veelzijdigheid van de tompouce De tompouce is in de 19e eeuw ontstaan in Nederland en is gebaseerd op het sprookje van klein duimpje. De originele tompouce blijft in Nederland onverminderd populair. Alleen de Hema verkoopt er al meer dan 11 miljoen per jaar. In de loop der jaren heeft de tompouce aan status gewonnen en zijn er steeds meer varianten bijgekomen. Bijvoorbeeld deze luxe aardbeien lente tompouce, gemaakt met Van der Pol roomboter bladerdeeg. In deze tijd waarin goed personeel moeilijk te vinden is, bespaart Van der Pol u tijd en kosten. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat u het liefste doet: het creƫren van de mooiste producten. Benieuwd wat ons deeg voor u kunt betekenen? Neem contact op met Paul Huys (huys@vdpol.nl +31 613 634 295).
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.