Essentials by Roomblush

Nieuwe lijn Mini-collectie

Goed nieuws voor jonge ouders. Roomblush is back in baby business en pakt dit najaar uit met ‘Essentials’, een nieuwe lijn binnen de MINI-collectie. Met de newbies voor baby’s uitzet en kamer gaat Roomblush een tikje stoerder in de mix van unikleuren en prints, maar de zachtheid van materialen blijft. De collectie is vervaardigd uit organisch katoen én kreeg met het oog op de winter zachte teddy mee. Yes, it’s winterwondercuddle-time! YAY! Roomblush stapt gezwind het najaar in met ‘Essentials’, een nieuwe lijn binnen de Mini-collectie voor way too coole babies. Decoratieve kussens, bedlinnen, slaap- en voetenzakjes, badcapes, waskussenhoesovertrekken, dekentjes, enzovoort: ontwerpster Eline stak ze één voor één in organisch katoen en doopte ze in blushroze, geel en grijs. Door de lieflijke unikleuren aan te vullen met de populaire hartjes- en veertjesmotieven uit de twee voorgaande collecties geeft Roomblush de nieuwe ‘Essentials’ een stoerdere look. Niet voor watjes dus. Of toch een klein beetje. Want door de combinatie van katoen met teddy belooft het een zachte winter te worden.
Roomblush ontdekken? Kom een kijkje nemen in de nieuwe showroom in Roeselare, Herdersstraat 4-32 of op Trade Mart Brussels bij Malin Agency - N AQUARELLE 370.
Eline ontvangt u in alle professionaliteit in de wondere wereld van Roomblush!
Tel. +32 478 55 29 74 - info@roomblush.com

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.