Gratis naar nieuwe beurs Sunday School

Nieuwe kindermodevakbeurs in Utrecht

Ga gratis naar de nieuwe vakbeurs Sunday School! K-Boetiek geeft 50 gratis tickets weg aan onze lezers.
Stuur hiervoor zo snel mogelijk een mailtje naar mim@pmg.be want op = op. De tickets worden per mail bezorgd na 4 januari.
Sunday School is een initiatief van Rob de Vos, onder andere oud-eigenaar van kindermodemerk Jake Fischer, en Stefan Flint van agentschap Flint Brands. “Na het wegvallen van de Kleine Fabriek in Amsterdam zijn wij de uitdaging aangegaan een kwalitatieve beurs te organiseren voor de Nederlandse, Belgische, en het westelijk deel van de Duitse markt. Een beurs met een belevenis en veel informatie gehouden op 14 januari 2018 tussen 10 – 20 uur. Het event vindt plaats in ‘de Fabrique’, een oude mengvoederfabriek in Utrecht.”, geeft Rob de Vos nog mee. SundaySchool® biedt een platform waarop men in één dag een overzicht krijgt van de laatste trends en ontwikkelingen in kindermode. Naast de nieuwste collecties en merken, zal er ook aandacht zijn voor de ontwikkelingen in de retail op het gebied van merchandise en zullen we de bezoekers inspireren met een mode-show, een panel- discussies en/of een gastspreker. Meer info op www.sunday-school.nl

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.