GECONNECTEERDE BABYKAMER VOOR COMFORT BIJ KIND EN OUDER

Steeds meer apparaten in de babykamer kunnen worden bestuurd met een app

Apps voor smartphones en tablets hebben definitief ingang gevonden in de babykamer en brengen zo ouders een nog geruster gevoel. Steeds meer ouders willen altijd en overal weten hoe het met hun kind gaat. Via babyfoons die connecteerbaar zijn met een app op de smartphone of tablet, of luchtbevochtigers en projectors die via dezelfde app bediend kunnen worden. Alles is mogelijk. Uiteraard is het ook geen probleem om de gewichtsevolutie, via de babyweegschaal, op de app te delen met vrienden en familie.

WIFIBABYFOONS

Ouders kunnen via een app op hun smartphone of tablet en mits een internetverbinding hun kind bekijken waar en wanneer ze maar willen. DECT-babyfoons (Digital European Cordless Telecommunications) hebben een beperkte reikwijdte van enkele honderden meters, terwijl beelden die via wifi gedeeld worden, overal ter wereld bekeken kunnen worden. Deze beelden worden constant gegenereerd, waardoor er ook een constante straling is in de babykamer. Hier komen enkele fabrikanten, waaronder Babymoov, met een alternatief voor de dag. Door de beelden via het elektriciteitsnetwerk naar de modem te sturen, is er geen actieve straling. De modem verstuurt het signaal dan verder naar de app van de ouders.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.