Devos Lemmens lanceert Surtout
Koude saus om sleur in gerechten te breken

Dat de Belg een echt gewoontedier in de keuken is, blijkt uit een onderzoek in opdracht van sauzenproducent en smaakspecialist Devos Lemmens. Op voorhand een weekmenu opstellen, is bijvoorbeeld erg populair (53%). Driekwart (74%) laat bepaalde gerechten wekelijks terugkomen en een kwart (23%) heeft zelfs een vaste dag voor klassiekers zoals spaghetti en steak met frietjes. Toch zijn we niet allemaal tevreden met deze wekelijkse routine: meer dan de helft (52,4%) heeft nood aan meer variatie. De sauzenfabrikant biedt daar een oplossing voor met 'Surtout'. Het is de eerste koude saus op basis van groenten die vanaf nu in drie verschillende smaakvarianten (mild, hot en exotic) in de supermarkt verkrijgbaar is. De caloriearme lekkernij is gemaakt op basis van groenten, kruiden en specerijen en bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.