Devos Lemmens lanceert Surtout

Koude saus om sleur in gerechten te breken

Dat de Belg een echt gewoontedier in de keuken is, blijkt uit een onderzoek in opdracht van sauzenproducent en smaakspecialist Devos Lemmens. Op voorhand een weekmenu opstellen, is bijvoorbeeld erg populair (53%). Driekwart (74%) laat bepaalde gerechten wekelijks terugkomen en een kwart (23%) heeft zelfs een vaste dag voor klassiekers zoals spaghetti en steak met frietjes. Toch zijn we niet allemaal tevreden met deze wekelijkse routine: meer dan de helft (52,4%) heeft nood aan meer variatie. De sauzenfabrikant biedt daar een oplossing voor met 'Surtout'. Het is de eerste koude saus op basis van groenten die vanaf nu in drie verschillende smaakvarianten (mild, hot en exotic) in de supermarkt verkrijgbaar is. De caloriearme lekkernij is gemaakt op basis van groenten, kruiden en specerijen en bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
04 oktober 2018

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine