- 27 februari 2019
- Door Camille Mortier
- | 8 min. leestijd
- | Bron: Bakery
BAKKERIJ DE COCK KWEEKT EIGEN BIOGRAAN
Bakker Luc wil volledig terugkeren naar de oorsprong
Bakkerij De Cock is al meer dan 160 jaar een gevestigde waarde in Oostende. Ze staan bekend om hun traditionele gekapte vloerpistolets en hun passie voor verse, eerlijke producten. Bakker Luc David staat volledig achter zijn desembrood. Gemaakt zonder broodverbeteraars, want hij wil terugkeren naar de oorsprong, de essentie van het bakker zijn. Brood maken van (biologisch geproduceerde) bloem en water. Vorig jaar ging hij zelfs nog een stap verder. Samen met een boer uit Leffinge kweekt hij voortaan zijn eigen biograan.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer