GENIETEN OP TERRASSEN VAN DE WAERBOOM
EIGEN BEREIDINGEN MAKEN HET VERSCHIL
In het familiebedrijf 'Waerboom' staat de tweede generatie aan het roer samen met de eerste. Ze zijn flexibel in hun aanpak. Het complex telt zalen voor zowel een kleinere groep genodigden als wel duizend personen. Er is zelfs een hotel. Blikvanger zijn de terrassen rondom het complex en het groen. De rust komt u trouwens al snel tegemoet als u de afrit naar de Waerboom neemt. Een van de speerpunten is de keuken. Alle types maaltijden smaken toch net altijd dat tikkeltje beter.
DAGLICHT IN DE ZES ZALEN
Dertig jaar geleden startten de ouders van Tamara Coppens met de Waerboom. Ondertussen zijn er zes hoofdzalen die 7/7 dienstdoen. Er is altijd wel een zaal die perfect aansluit bij uw businessevent: voor kleine groepen tot 600 gasten. Voor meetings (tien break-outrooms beschikbaar), congressen, teambuildings, personeelsfeesten, diners enzovoort. De zalen - allemaal met natuurlijk daglicht - evolueerden mee met de tijd en ze zijn uitgerust met de laatste technologie.
TUIN EN OVERDEKTE SCHUUR
Vlak naast de E40 te Groot-Bijgaarden en de Brusselse Ring, centraal dus in België, vindt u de Waerboom. U komt al tot rust als u de immense parking oprijdt tussen de bomen. Wat daarna opvalt, is de aantrekkelijke buitenkant en het verzorgde domein. Ook bij zakelijke events, wordt er zoveel mogelijk genoten van de buitenpartijen, tuinen en terrassen. Die sluiten mooi aan bij de verschillende zalen. Niet onbelangrijk: bij slecht weer is er te allen tijde een uitwijkmogelijkheid naar de open, overdekte schuur.

HOTEL EN WELLNESSCENTRUM
Op zoek naar de perfecte locatie voor een intensieve meerdaagse meeting? Het hotel met 45 kamers is dé oplossing voor residentiële seminaries. Of, ontwijk de files door de avond ervoor te arriveren. Tamara Coppens: “Eigenlijk zijn een heleboel formules mogelijk en we zijn flexibel in onze aanpak. Het volstaat ons op te bellen om de eerste mogelijkheden af te tasten. Sinds zeven jaar runnen we naast de zalen trouwens Waer Waters, een wellnesscentrum. Misschien zit zelfs daar ook iets in voor de lezer."
TRADITIE IN DE EIGEN KEUKEN
We zouden geen Belgen zijn mochten we de kwaliteit van het eten geen prio vinden. “Ook op dat vlak zijn bedrijven bij de Waerboom aan het juiste adres. We gaan er prat op dat alle gerechten nog op de meest authentieke manier gemaakt worden. “Wij koken nog 'echt' en dat proef je. Mijn echtgenoot staat trouwens aan het roer in de keuken", lacht mevrouw Coppens.

