Slagerij Breughel eert de connectie met natuur en dier

Slagerij Breughel eert de connectie met natuur en dier  

Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke als prille twintigers hun eigen slagerij. Meer dan 15 jaar later is de slagerij in centrum Wingene uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsslagerij met een specialiteit in gerijpt vlees. Het geheim van Slagerij Breughel? Een slagerij waar de link met de natuur gerespecteerd wordt, met de beste kwaliteit en smaak van vlees als resultaat. Hoewel lokaliteit nu alomtegenwoordig is, werken Bart en Annelies al vanaf het begin met lokale boeren in de streek. En wat met de toekomst? “Er zal altijd een plaats zijn voor een kwaliteitsslagerij, ook al zal men minder vlees eten.”

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.