7,5/10 voor Belgische winkelketens

Assortiment wordt belangrijker voor babyspeciaalzaken

Afgelopen jaar hebben 204.000 consumenten de Belgische winkelketens en webshops beoordeeld. Dit naar aanleiding van de verkiezing 'Beste Winkelketen van het Jaar'. 
De Belgische consument hecht steeds meer waarde aan het assortiment en de prijskwaliteitsverhouding van producten in de winkel. Afgelopen jaar hebben 204.000 consumenten de Belgische winkelketens en webshops beoordeeld: Gemiddeld krijgen winkelketens een rapport van 7,5/10 op een totaal van 9 selectiecriteria. In fysieke winkels winnen assortiment en prijskwaliteitsverhouding aan belang. Voor webshops blijken de prijskwaliteitsverhouding en promoties de meest belangrijke beoordelingscriteria te zijn, terwijl service het minst naar waarde wordt geschat.
Voor winkels baby en kind zijn volgende criteria belangrijker geworden: assortiment (+4,2%), terwijl prijskwaliteit minder belangrijk is (-2,6%).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.