Online magazines

25 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxInbakeren maakt comeback
In deze editie gaan we dieper in op het techniek van het
inbakeren: wat zijn de do's en don'ts en wat heb je ervoor nodig? Verder kijken we ook binnen bij Bollebuik. De winkel weet zich te onderscheiden door workshops, persoonlijk advies en een klantenrelatie van tien jaar.
Mieke Masyn
Bladmanager K-Boetiek

DUAL WIFI BEELDTELEFOONS ZIJN DE TOEKOMST

160pxMet de introductie van de DIVM770 zet Alecto een volgende stap in de wereld van de babyfonie. Deze beeldbabyfoon werkt volgens het dual-wifisysteem. Hierdoor is de camera in de babykamer zowel via de smartphoneapp als via het ouderscherm te volgen.
Volledig artikel lezen

DE B-SWINGING HIGH CHAIR

160pxDeze mooie schommel -en eetstoel maakte grote furore op de beurzen van Keulen en Parijs! Zowel de hoogte van de stoel, als de positie van de rugleuning, tablet en voetensteun zijn eenvoudig en in meerdere standen verstelbaar.
Lees meer

SERVICE EN ADVIES VOOROP BIJ BOLLEBUIK IN MARIAKERKE

Twee jaar geleden deden Jo-Ann en haar man een drastische carrièreswitch en namen een winkel over. Geen typische babyspeciaalzaak, maar een leuke boetiek voor kinderen tot en met tien jaar.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK

160pxDe Thule Sleek is een slimme lichtgewicht kinderwagen op vier wielen. Deze kinderwagen zorgt voor ultiem comfort voor ouder en kind en is bijzonder flexibel qua mogelijke configuraties.
Lees meer

MEER DAN 100 DEELNEMERS NEMEN DEEL AAN DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Volledig artikel lezen

INBAKEREN MAAKT COMEBACK IN BELGIË EN NEDERLAND

Vroeger ging men baby's inbakeren om kneuzingen van bij de geboorte te laten genezen, navelbreuk te voorkomen en ervoor te zorgen dat het baby'tje een rechte rug, rechte benen en stevige schouders zou krijgen.
Lees meer

THULE YEPP NEXXT

160pxMet de lichtgewicht Thule Yepp Nexxt fietszitjes kunnen ouders en hun kind elke dag samen vanfietstochtjes genieten, veilig, gemakkelijk en in stijl. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op demoderne fietshelmen.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Interview: Bollebuik in Mariakerke

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.