Online magazines

25 april 2019


VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxGehoorbescherming: een must-have in uw zaak
In deze editie behandelen we grondig de productgroep van gehoorbescherming. Het stijgend aantal kinderen met gehoorschade maken deze producten een must-have in uw zaak. Daarnaast bekijken we ook nog hoe uw klant een buggy of wandelwagen kiest en gaan we dieper in op een gezonde matras.
Mieke Masyn
Bladmanager K-BoetiekIn dit nummer:
Gehoorbescherming: een must-have in uw zaak
Schrijf in voor volgende editie Shop Design Awards
Kiest u klant een buggy of een wandelwagen?

5 soorten speeltapijten
Dit zijn de trends in de baby- en kinderbranche
De juiste matras kiest u zo
5 tips voor verkoop parktextiel
Flessen warmen onderweg?

GEHOORBESCHERMING: EEN MUST-HAVE VOOR BABY'S EN KINDEREN

Duits onderzoek toont aan dat een op acht kinderen lijdt aan permanente gehoorschade en in 60% van die gevallen kon de gehoorschade makkelijk vermeden worden. Ook de keel-, neus- en oorartsen maken zich zorgen over het stijgend aantal kinderen met gehoorschade in hun wachtzalen.
Lees meer

GEHOORBESCHERMING VOOR JE KIND: WAAROM PRECIES?

160pxVeel kinderen hebben te kampen met verminderd gehoor vanwege een gehoorbeschadiging. En helaas groeit die groep gestaag. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken.
Volledig artikel lezen

KIEST UW KLANT EEN BUGGY OF EEN WANDELWAGEN?

Een plooibuggy is veel lichter en compacter dan een wandelwagen en is daarom ideaal om een baby overal mee naartoe te nemen. Het grote voordeel van een buggy is zijn grote manoeuvreerbaarheid.
Volledig artikel lezen

THULE SLEEK BLACK ON BLACK

160pxMet de nieuwe kleur Black on Black krijgt de Thule Sleek een extra verfijnde touch. Het zwarte aluminium frame in combinatie met de Midnight Black stof zorgen voor een geheel eigen design en laten zien dat er bij deze kinderwagen aandacht wordt gegeven aan de details.
Lees meer

NIEUWE EDITIE SHOP DESIGN AWARDS GELANCEERD

Na een succesvolle eerste editie van de Shop Design Awards is er beslist om een nieuwe editie te lanceren. Tom D'Halluin - organisator en hoofdredacteur bij Professional Media Group: "Met de Shop Design Awards willen wij als uitgever beklemtonen dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in de fysieke winkels en dat dit zijn belang en nut heeft.
Lees meer

OUDERS KIEZEN VOOR MULTIFUNCTIONELE SPEELTAPIJTEN

Met een speeltapijt of -karpet creëren ouders in een mum van tijd een stimulerende en geborgen veelal knuffelzachte speelomgeving voor hun kind. Bovendien was het aanbod van speeltapijten nooit eerder zo divers.
Volledig artikel lezen

BENADRUK KWALITEIT EN GEZONDHEID MATRAS, EN HOUD REKENING MET HET BUDGET

Baby's brengen de eerste maanden van hun leven tot twintig uur per etmaal door in bed. Ook peuters en grotere kinderen spenderen flink wat uren van de dag in bed.
Volledig artikel lezen

VIJF VERKOOPTIPS VOOR PARKTEXTIEL

Parktextiel is niet zo moeilijk om te verkopen en belandt ook vaak op de geboortelijst. Een baby spendeert bovendien het merendeel van zijn tijd in een park of wiegje, waardoor ouders bereid zijn om wel wat te investeren in deze producten.
Volledig artikel lezen

FLESSENWARMERS VOOR ONDERWEG

Als hun kleintje hongerig wordt, willen ouders maar één ding: hun kindje zo snel mogelijk een flesje geven. Maar op verplaatsing zijn er vaak geen opwarmfaciliteiten voorhanden.
Volledig artikel lezen

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gehoorbescherming: een must-have in uw zaak

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kboetiek 

Kboetiek maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.